© Haber20Denizli 2022

Birlik ve Beraberlik içerisinde Tek Türkiye...

Ak Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi Merkezefendi ilçe Başkanı Av. Mehmet Altıntaş ve yönetimini ziyaret etti.

MHP Merkezefendi ilçe teşkilatıyla bir araya gelen Ak Parti Merkezefendi ilçe Başkanı Başer, Cumhur İttifakı çatısı altında MHP ile mahalli idareler seçimlerinde yapılacak Cumhur ittifakının hayırlar getirmesini temenni etti. Ziyarette bir konuşma yapan Başer, "Böylece siyasi tarihimizde ilk defa bir mahalli seçimde öyle gizli kapaklı değil, kapalı kapılar ardında yapılan pazarlıklarla değil, her şeyin milletimizle paylaşıldığı şeffaf bir ittifak yapılmış oluyor. 
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin tensipleri ile girmiş olduğumuz Cumhur İttifakı yürüyüşünde kazanmaya kararlı bir davayız, bir hareketiz” dedi. 

BU İTTİFAKIN TEK DERDİ TÜRKİYE’DİR
Merkezefendi İlçe teşkilatları olarak birlik ve beraberlik içerisinde Tam Bağımsız ve Güçlü Türkiye için çalışacaklarını anlatan Başer “Bugüne kadar hep hayali kurulan birlik ve beraberliği Cumhur ittifakı ile gerçekleştirdik. Cumhur ittifakının tek derdi Türkiye’dir. Cumhur İttifakı 
31 Mart akşamı milletimizin teveccühüyle yerel seçimlerden zaferle çıkacaktır . Biz buna inanıyoruz. Vatanseverliğin, milliyetperverliğin ne olduğunu yerelde de göstereceğiz. Ülkemizin gelişimi için de bu sürecin çok hayırlı olacağına inanıyoruz” dedi. 

“İTTİFAK İLELEBET SÜRSÜN”
Ziyaretin sonunda misafirperverliğinden dolayı MHP Merkezefendi İlçe Başkanı Mehmet Altıntaş’a  teşekkürlerini ileten Başer Cumhur İttifakının ilelebet sürmesi için kendilerininde kararlı duruş içerisinde olacaklarını iletti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER