© Haber20Denizli 2022

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI VERDİLER

Cumhur İttifakı Serinhisar Belediye Başkan Adayı Şeref Turhan, MHP MKYK üyesi Gülay Özcan, AK Parti Serinhisar İlçe Başkanı Ali Özcan, MHP Serinhisar İlçe Başkanı Murat Kıranta, Serinhisarlı vatandaşlar ile bir araya gelerek birlik ve beraberlik toplantısı yapıldı.

AK Parti Serinhisar İlçe Başkanı Ali Özcan, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Cumhur İttifakı çatısı altında birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek, Serinhisar’ı AK Belediyecilikle tanıştıracaklarını söyledi.


Toplantıda konuşan Cumhur İttifakı Serinhisar Belediye Başkan Adayı Şeref Turhan, 31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde MHP’yle birlikte oluşturulan Cumhur İttifakı olarak yer alacaklarını hatırlatarak ‘’ Bu seçimleri kazanmak için çok çalışacağız. Birlik ve Beraberlik içerisinde çalışacağız. Biliyorum ki biz biz olursak birlikte olursak ve beraber olursak aşamayacağımız engel yoktur. Genel merkezimiz tarafında Memleket İşi Gönül İşi sloganıyla çıktığımız bu seçimlerde Serinhisar’da elini sıkmadığımız kimse kalmayacak.’’ dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER