© Haber20Denizli 2022

BİSİKLETSEVERLERİN YENİ ROTASI: ÇAMELİ

Denizli’nin Çameli İlçesi coğrafi yapısı, nüfus yoğunluğunun düşük olması ve zengin orman örtüsüyle doğaseverler, yürüyüşçüler ve bisikletçiler için değişik fırsatlar sunuyor Denizli ve Diğer İllerden birkaç saatlik yolculukla ulaşabileceğiniz doğal güzellikler, size ilçede yaşayacağınızdan çok daha kaliteli ve sağlıklı bir hafta sonu geçirmeniz için yardımcı olabilir.

1400 KM'lik PARKUR 

Denizli’nin Çameli İlçesi  doğa yürüyüşçülerine, bisiklet ve kültür severlere unutamayacakları bir macera sunan Çameli doğa yürüyüşü ve bisiklet severlerin yeni rotası oldu. Alternatif Turizmin yeni Rotalarından olan Çameli doğa yürüyüşçülerine, bisiklet ve kültür severlere unutamayacakları bir macera sunuyor. Çameli  Ormanları barındırdığı bakir doğa, anıt ağaçlar, yaban hayat çeşitliliği, zengin bitki örtüsüyle bisiklet tutkunlarına çağırıyor  Çameli Belediyesi Turizm Danışmanlık Ofisinde İbrahim Putgül her yıl yaklaşık Binlerce bisikletçi İlçemize geliyor 1400 km’lik bisiklet rotamızda çok farklı zaman geçiriyorlar dedi

Bisikletle hafta sonu bir kaçamak yapmak istiyorsanız eğer ilk adresiniz Çameli  ı olsun.  Burası bisiklet severler için tam bir vaha. Köyler, dereler, ormanlar ve geniş çayırlarla örülü bölgede motivasyonunuzun zirvesine ulaşacaksınız. Hem bisiklet sürmek hem de kamp yapmak isteyenler için de bu bölge oldukça uygun doğayla iç içe olma olanağı sağlayan muhteşem bir yer. Uzun ağaçların, yeşilliklerin ve çiçeklerin arasında bisiklete binmek muazzam bir keyif.  Çameli’nden başlayıp Çevre illerin sınırlarına kadar  uzanan  yaklaşık 1400 kilometrelik bu uzun parkurda doğal şelaleler, ırmaklar, dar geçitler  eşliğinde harika bir gezi yapabilirsiniz. Araç trafiği olmadığı için bisiklet severler için oldukça güvenli bir parkur oluşturuyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER