© Haber20Denizli 2022

BU MİLLET ESARET ALTINA ALINAMAZ!

Adalet ve Kalkınma Partisi Çameli İlçe Başkanı Tanju Gököz 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle bir basın açıklaması yayınladı.

Gököz açıklamasında “30 Ağustos tarihi vatanımızı işgal edenlere karşı, milletimizin birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde verdiği eşsiz kurtuluş destanının adıdır. Şanlı tarihimizin değerli anlarından biri olan 30 Ağustos Zaferinin 96’ncı  yıl dönümüne, milletçe ulaşmanın mutluluk ve gururunu yaşıyoruz. Tarihi, üstün başarılarla dolu bir milletin övünç abidesi olan 30 Ağustos Zaferi, milletimizin  en zor şartlarda bile esaret altına alınamayacağının tarihsel ispatıdır. ”dedi.

Aziz milletimizin her bireyi; bağımsızlığı, bayrağı, ezanı, milletinin birlik ve beraberliği, namusu ve onuru uğruna, bütün varlığını, hatta hiç düşünmeden canını dahi feda edebilecek yüksek bir karaktere sahip olduğuna değinen Gököz ; “Ayrıca bu büyük millet; Her ulusa  nasip olmayacak bu özelliğini  nesilden nesile taşıyarak 15 Temmuz hain darbe girişiminde liderimiz ve başkanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde benzeri görülmemiş bir birlik ve beraberlik örneği ile bir kez daha adını tarihe altın harflerle yazdırmıştır. Bu duygu ve düşüncelerle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, İstiklal Savaşımızın tüm kahramanlarını, aziz şehitlerimizi saygı ve rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, öncelikle şanlı ordumuzun kıymetli mensupları olmak üzere tüm milletimizin ve hemşerilerimin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor saygı ve sevgilerimi sunuyorum. " dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER