© Haber20Denizli 2022

BU TURNUVAYA 81 ÖĞRENCİ KATILDI

ÇAL’DA 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MASA TENİSİ TURNUVASI DÜZENLENDİ

Denizli’nin Çal ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Etkinlikleri çerçevesinde Çal Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Çal İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde İlkokul, Ortaokul ve Lise öğrencileri arasında Masa Tenisi Turnuvası düzenlendi.

Müsabakaları Çal Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Tayfur Öztepe, Çal İlçe Milli Eğitim Müdürü Yasin Temel, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Serbülent Katar ve Okul Müdürleri izledi.

Çal Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen turnuvaya minikler, küçükler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde kızlar ve erkeklerde toplam 81 öğrenci katıldı.

İki süren müsabakalar sonrasında dereceye giren öğrencilere ödülleri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Programında takdim edilecek.

Çal Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Tayfur Öztepe; İlçemizde 29 Ekim Cumhuriyet bayramı coşkusunu yaşatmak, çocuk ve gençlerimizi sportif etkinliklere yönlendirerek ders dışı zamanlarını spor ile iç içe geçirmelerini sağlamak için düzenlediğimiz turnuvaya katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ediyor, dereceye giren öğrencilerimizide tebrik ediyorum, dedi.

Çal İlçe Milli Eğitim Müdürü Yasin Temelde kurum olarak öğrencilerimize eğitim faaliyetlerinin yanında çeşitli sportif etkinliklerle de desteklediklerini, bu tür sportif faaliyetlerin yıl boyunca devam edeceğini belirterek turnuvaya katılan öğrencelere teşekkür etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER