© Haber20Denizli 2022

"Bu zafer, Türk milletinin inancını açıkça göstermektedir"

Denizli Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı İl Başkanı Mustafa Ali Oytun, 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi sebebiyle bir mesaj yayınladı. Oytun yayınladığı mesajında, " Bu zafer, Türk milletinin inancını açıkça göstermektedir" dedi.

Omuz omuza verilerek kazanılan bu zaferin 104.yılında bu topraklarda yaşama azim ve kararlılığın önemini anlıyoruz diyen Oytun," Hürriyetimiz için canını hiçe sayan, birlik için verilen mücadelenin sonucu Çanakkale Deniz Zaferidir. 104.yılında yine aynı inanç, Türk Milletinde mevcuttur. Atalarımızın emanetini kirletecek, lekeleyecek tüm olanakların karşısındayız. Kuvay-i Milliye ruhunun temsilcileriyiz. Muhsin'i duruşumuzla önce vatan, millet edasındayız. Bilinmelidir ki, bu cennet vatan uğruna tüm Alperenler feda olmaya hazırdır. Dün ne zorluklarla kazanılmış bu ülke, asla bırakılmayacak her zaman payidar kalacaktır"dedi.
 
"Atalarımızın emanetini ilelebet koruyacağız"  
 
Atalarımızın emanetini ilelebet koruyacağız diyen Alperen Ocakları Denizli İl Başkanı Mustafa Ali Oytun, " Çanakkale destanı bu topraklarda yaşama azim ve kararlılığımızı millet olarak topyekun gösterirken yaptığımız fedakarlıkların zirveye çıktığı bir ölüm kalım mücadelesi olmuştur. Bu mücadeleyi Alperen Ocakaları olarak son nefer son nefes ve son damla kana kadar korumaya devam edeceğiz. Bu vesileyle Başta Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu cennet vatanın hürriyeti için mücadele etmiş tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor. Onların eseri olan Çanakkale Deniz Zaferi'nin 104.yılını kutluyorum" şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER