© Haber20Denizli 2022

Buldan trafiğinde yeni dönem: Park yasağı

Buldan Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) iş birliği ile ilçe merkezinin trafik akışını yeniden düzenleyen kararı hayata geçirildi. Başkan Şevik, “ Belediye olarak, ilçe trafiğini rahatlatacak Komisyon kararlarını uygulamaya geçirdik. Araç sahiplerinden ricam, kurallara ve alınan kararlara riayet etmelerini ” dedi.

Belediye Başkanı Mustafa Şevik Başkanlığı’nda ve Belediye Meclis üyeleri Mustafa Mustak, Musa Çetinel ,Mehmet Köklü ve Ahmet Turan Bilgin’in görev aldığı Trafik Komisyonunca alınan  kararlar, Buldan Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) işbirliği ile haya geçirildi.

Buna göre, Kurtuluş Mahallesi Mekik Caddesi’nde (Şükür Camii’nin arka caddesi)  araç ve yaya trafiğini rahatlatmak amacıyla park yasağı getirildi.

Uygulamaya konulan karara göre; Mekik Caddesi’nden Atatürk Caddesi Kavşağına (Şükür Cami’nin arkasına kadar olan bölüm) kadar tek yönlü araç parkına izin verilecek.   Kararla ilgili yapılan açıklamada “Trafik levhalarıyla belirlenen alan dışına park edilen araçların çekileceği ve cezai işlem uygulanacaktır” denildi. 

Ayrıca,
1- Cumhuriyet Mahallesi Konak Caddesi’nde (Buldan Vergi Dairesi ile Toplum Sağlığı Merkezi arası) park yasağı getirilmesi,
2-Cumhuriyet Mahallesi Pazar Caddesi (Erdal Market karşısından tatlı Su Çeşmesine kadar olan bölüm) araç trafiğinin tek yön olması
3-Cumhuriyet Mahallesi Pazar Caddesi ( Süleyman Ersoy’dan Erdal Markete kadar olan bölüm) araç trafiğinin tek yönlü olması 
Kararların da uygulamaya konulduğunu açıklayan Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, araç sahiplerini uyardı. Başkan Şevik,  “Belediye olarak, ilçe trafiğini rahatlatacak Komisyon kararlarını bir bir uygulamaya  geçiriyoruz. Yaşadığımız trafik sorununu vatandaşlarımızın da desteği ile kısa sürede çözüme kavuşturacağız. Benim araç sahibi vatandaşlarımızdan ricam, kurallara ve alınan kararlara riayet etmeleri” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER