© Haber20Denizli 2022

Buldan’da TOKİ Konut İnşaatı Hızla Devam Ediyor

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik’i makamında ziyaret eden Doruk Global şirketi şantiye şefi Cihan Keleş, Yeni Mahalle’de yapımına başlanan 2. Etap TOKİ Konut inşaat çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Başkan Şevik, 2.etap 126 konutunun belirtilen süre içerisinde hak sahiplerine teslim edileceğini vurguladı.

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik’i makamında ziyaret eden Doruk Global şirketi şantiye şefi Cihan Keleş,  Yeni Mahalle’de yapımına başlanan 2. Etap TOKİ Konut inşaat çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.  Başkan Şevik, 2.etap 126 konutunun belirtilen süre içerisinde hak sahiplerine teslim edileceğini vurguladı.

  Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik’in  gayretleri sonucunda  ilçeye kazandırılan 2. Etap TOKİ konutlarının yapımı ile ilgili çalışmalar hızla devam ediyor.   Başkan Şevik’i makamında ziyaret eden Doruk Global şirketi şantiye şefi Cihan Keleş,  çalışmalarla ilgili bilgi verdi.  Yeni Mahalle’de yapımına başlanan 126 TOKİ Konutu için hafriyat ve temel açma çalışmalarının başlanması ve inşaatın hızla devam ediyor olmasının sevindirici olduğunu vurgulayan Başkan Şevik, “Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi kapsamında ilçemize kazandırdığımız 2. Etap 126 TOKİ Konut inşaatı için çalışmalar hızla devam ediyor. Yeni Mahalle’de mevcut TOKİ Konutları yakınında inşaatına başlanan konutların belirtildiği 400 iş gününde hak sahiplerine teslim edilecek” dedi.

Başkan Şevik,  “TOKİ Konutları Buldan’ın ihtiyaç duyduğunu konulardan birisiydi, çok Şükür ki biz bunu da başlarıyla sonuçlandırdık ve hafriyat alımını yaparak temel açma çalışmalarına geçildi.  2010 yılında Buldan’a 112 konut, 2 ticari alan ve çocuk oyun parkından olun birinci etap konutları, 11 ay gibi kısa bir sürede tamamlayarak hak sahiplerine teslim etmiştik.  2. Etap 126 TOKİ Konutu da 400 iş gününde hak sahiplerine teslim edeceğiz. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın” diye konuştu.  

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER