© Haber20Denizli 2022

Cahit Özkan’dan 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı

AK Parti Grup Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Av. Cahit Özkan, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 106. Yıldönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

Özkan mesajında; “Bugün, 106. yıldönümünü iftiharla kutladığımız Çanakkale Zaferi, aziz milletimizin birlik ve beraberlik içinde, vatan ve millet sevgisiyle yazdığı bir kahramanlık destanıdır.

Tüm yokluk ve imkânsızlıklara rağmen, ecdadımızın şehadeti ve gaziliği pahasına kazanılan bu zafer, İstiklal Harbimize ve nihayetinde Türkiye Cumhuriyeti’ne giden yolda önemli bir kilometre taşıdır.

Hepsinden önemlisi Çanakkale Zaferi, vatanı, dini, hürriyeti ve istikbali söz konusu olduğunda bu aziz milletin neleri göze alabileceğini, neleri başarabileceğini tüm dünyaya göstermiştir.

Bir asır sonra bile, gerek 15 Temmuz gecesi FETÖ ihanet çetesine karşı sergilenen kahramanlıklar, gerekse tüm terör örgütlerine ve arkalarındaki odaklara karşı yürüttüğümüz beka mücadelesi, Çanakkale ruhunun bu topraklarda ne kadar diri, ne kadar canlı olduğu aşikârdır.

Bu ruhtan aldığımız güçle, şanlı tarihimize ilelebet sahip çıkacak, şehitlerimizden aldığımız mirası, vatanına, birlik ve beraberliğine sonsuza kadar sahip çıkacak olan yeni nesillere emanet edeceğiz.

Bu düşüncelerle, Çanakkale Zaferi’nin 106. yıldönümünü kutluyor, 18 Mart Şehitler Günü’nde “Bir gül bahçesine girercesine” toprağa düşen kınalı kuzularımızı, bu toprakları bize emanet eden tüm şehitlerimizi rahmetle, şükranla anıyorum. Ruhları şad, mekânları cennet olsun.” İfadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER