© Haber20Denizli 2022

CAHİT ÖZKAN, GENÇ ASKON ŞUBE BAŞKANI BEKİR ÇAKIR’I ZİYARET ETTİ

Ak Parti Grup Başkan Vekili ve Denizli milletvekili Cahit Özkan, Denizli Anadolu Aslanları İşadamları Derneği Gençlik Kurulu (GENÇ ASKON) Başkanı Bekir Çakır’ı, Çakır Group’ta ziyaret etti.

Ziyarette konuşma yapan AK Parti Grup Başkan vekili ve Denizli milletvekili Cahit Özkan, ‘Genç ASKON Denizli Şube Başkanı Bekir Çakır’ın yeni ofisini ziyaret ederek Genç ASKON Yönetim kurulu üyeleri ile buluştuk. Rabbim hayırlı, bereketli kazançlar nasip etsin.’ İfadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Genç ASKON Şube Başkanı Bekir Çakır, ‘Denizli’mizin ekonomik olarak iyi bir yerlere gelmesi için dernek üyelerimiz ve firmamızdaki ekip arkadaşlarımıza büyük görevler düşmektedir. Bizlerde bu şehirde yaşayan gençler olarak Denizli’mizde gençliğin söz sahibi olduğu olaylara farklı bir bakış açısı getirecek projelerimizle şehrimize hizmet edeceğiz. Gerek Genç ASKON gerekse Çakır Group olarak sorumluluklarımızın bilincindeyiz. Denizli’mizi ve ülkemizi daha iyi noktalara getirmek amacıyla maddi ve manevi olmak üzere var gücümüzle çalışıyoruz.’’ ifadelerini kullanarak Cahit Özkan’a yaptığı ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Gerçekleştirilen ziyaretin ardından Milletvekili Cahit Özkan, Genç ASKON üyeleri ile birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER