© Haber20Denizli 2022

CAHİT ZARİFOĞLU’NU VE ABDURRAHİM KARAKOÇ’U RAHMETLE ANIYORUZ

Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi Ülkemizin ruh hamurunu yoğuran, bir nesli şiirleriyle besleyen Bir çok unutulmaz eserlere imza atan Şair, yazar, fikir ve dava adamı Cahit Zarifoğlu'nu ve Abdurrahim Karakoç’u Vefatlarının sene-i devriyesinde unutmadı. Vefatlarının sene-i devriyesinde bir mesaj yayınladı.

Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi Ülkemizin ruh hamurunu yoğuran, bir nesli şiirleriyle besleyen Bir çok unutulmaz eserlere imza atan Şair, yazar, fikir ve dava adamı Cahit Zarifoğlu'nu ve Abdurrahim Karakoç’u  Vefatlarının sene-i devriyesinde unutmadı. Vefatlarının sene-i devriyesinde bir mesaj yayınladı.Mesajda şu ifadelere yer verildi;

Abdurrahim Karakoç ve Cahit Zarifoğlu, İslam'ı bir hayat nizamı olarak benimsemiş, yiğit bir mütefekkirdi. İslam'ın hayat nizamı olduğunu bildikleri  içindir ki şiirlerinde bebeklerin avucuna, esen yele, uçan kuşun kanadına, bütün bir hayata; İslam'ın hakim olması gerektiğini aktarıyorlardı.. Ruhları şad, mekanları cennet olsun.Bırakmış olduğu eserler yolumuzu aydınlatmaya devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER