© Haber20Denizli 2022

ÇAL’DA 6 İLÇE SAHADA DOSTLUK İÇİN TER DÖKECEK

Çal ilçesinde son üç yıldır yapılan başarılı sportif organizasyonlara bir yenisi daha eklendi.

Çal Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünce “Çal ve Yöresi Dostluk Kupası” adıyla düzenlenen Voleybol Turnuvası Çal ve yöresinde bulunan ilçelerdeki sporseverlerİ spor çatısı altında bir araya getirdi.

Çal Kapalı Spor Salonunda yapılan Turnuvanın açılış törenine Çal Kaymakam Vekili Burak DERTLİOĞLU,Çal Belediye Başkanı Fethi AKCAN,Çal Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet KULA, ÇAL Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Tayfur ÖZTEPE, kurum müdürleri ve sporseverler katıldı.

Turnuvaya Çal, Çivril, Merkezefendi, Pamukkale, Bekilli ve Bozkurt ilçelerinden 15 erkek, 4 bayan takım katılacak. 19 Şubat’ta başlayan turnuva 20 Mart’ta sona erecek.

Çal ve Yöresi Dostluk Kupası Voleybol Turnuvasının açılış töreninde konuşan Çal Kaymakam Vekili Burak DERTLİOĞLU,”Çal ve çevre ilçelerimizin katıldığı bu güzel turnuvaya ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Ayrıca Turnuva’da bayan takımlarının da katılımları bizleri fazlasıyla mutlu etti.

Dostluk Kupası Voleybol Turnuvasına Denizli merkez ile çevre ilçelerimizden katılan 19 takımın iştirakiyle Sporun birleştirici gücünü bir kez daha görmüş olduk. Bu önemli organizasyonda emeği geçenleri tebrilk ediyor, ilçelerimiz arasında dostluk kardeşlik bağlarının dahada pekişeceğini komşu ilçelerin spor ile ilişkilerini güçlendirdiği bir turnuva olması temennisiyle turnuvaya katılan tüm takımlarımızı başarılar diliyorum dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER