© Haber20Denizli 2022

Çameli 15 Temmuz'da Tek Yürek Oldu

15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümünde Çameli Kaymakamlığı ve Çameli Belediyesi tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliği düzenlendi.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" etkinlikleri kapsamında İlk önce merkezde Şehit Polis Servet Özdemir'in kabri ardından Yaylapınar Mahallesindeki Şehit Er Basri Aslan'ın ailesi ve Gazimiz Fahri Bağuç'a ev ziyareti gerçekleştirildi.

15 Temmuz darbe girişiminin 4.yıl dönümü nedeniyle Çameli’de  Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında vatandaşlar Koronavirüs tedbirleri baz alınarak düzenlenen program,  sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde Hayri Dev Düğün Salonu Bahçesinde  demokrasi nöbeti için toplandı.

Etkinliğe, Çameli  Kaymakamı Ddidem Dinç Özay , Çameli  Belediye Başkanı Cengiz Arslan  , İlçe Emniyet Müdürü Bilal Cingör , İlçe Jandarma Komutanı Hamza Çil , İlçe Protokolü Siyasi Partilerin temsilcileri ve Yönetim Kurulları, Çameli Ak Parti ilçe teşkilatı  Kadın ve Gençlik Kolları Meclis Üyeleri, kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sunuculuğunu Çameli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Edebiyat Öğretmeni  Emine Sazak’ın gerçekleştirdiği anma programında   Resim Sergisi açılışı ile başladı  Program Mehter Takımın gösterisinden sonra Saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşımız okundu. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşması canlı olarak meydandaki ekranlardan verilirken, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve şehitlerimiz için dualar okundu.

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Çameli Kaymakamı Didem Dinç Özay ve Çameli Garnizon Komutanı Hamza Çil  15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü ile ilgili konuşması gerçekleştirdiler Yapılan konuşmalarından ardından öğrenciler tarafından günün anlam ve önemini belirten şiirler okundu. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında İlçemiz Genelinde düzenlenen "Şehitlerimize Mektup" adlı yarışmada dereceye giren ödülleri verildi

Programa katılan vatandaşlarımıza çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Anma etkinlikleri ilçemizde bulunan tüm camilerden 00:13 de sala okunması ile son buldu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER