© Haber20Denizli 2022

Çameli 19 Mayıs 1919'un 100. yılına hazır

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 100.yıl dönümü kutlamaları kapsamında Çameli’de etkinlikler düzenlenecek...

100.Yıla Özel İftar Yemeği

Etkinlikler 15 Mayıs Çarşamba Günü saat 10:00’da Gençlik Haftası başlangıcında Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı önünde gerçekleşti.Gençlik Haftası kapsamında törende Çelenk sunulmasıyla Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder ATATÜRK’ün manevi huzurunda bir dakikalık saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşı okundu.

MEŞALELİ YÜRÜYÜŞ  VE FENER ALAYI

Çameli Kaymakamlığı, Çameli Belediyesi ve Çameli Sivil Toplum Kuruluşları ile ortaklaşa gerçekleşecek olan Çameli Otogar'ında 18 Mayıs Cumartesi Günü İftar yemeği verilecek ve ardından Mehteran Takımı ile Fener alayı ile yürüyüş gerçekleşecektir.

 19 MAYIS’TA  STADYUMDA KUTLAMA

İstiklal mücadelesinin mihenk taşlarından biri olan 19 Mayıs 1919 tarihinin 100. yılı vesilesiyle 19 Mayıs 2019 Pazar Günü saat 10:00’da çelenk sunmanın ardından Çameli Meydanından Atatürk Anıtından başlayarak protokol, öğrenciler, halk ile birlikte atlar eşliğinde stadyuma kadar yürüyüş yapılacak ve bayram programı stadyumda devam edecektir.

Başkan Arslan’dan Davet

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın coşkusunu gerçekleştireceği kutlama programlarına, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, tüm Çamelilileri 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerine tüm halkı davet etti. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER