© Haber20Denizli 2022

ÇAMELİ 2019 YILI BÜTÇESİ BELLİ OLDU

Çameli Belediyesinin 2019 yılı gelir ve gider bütçesi Belediye Meclisi’nde yapılan görüşmelerin ardından oy birliği ile kabul edildi.

Çameli Belediyesi 2018 Ekim ayı toplantısı Çameli Belediyesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Toplantıda 4 madde görüşülerek karara bağlandı. İlk olarak 2019 Mali Yılı ve İzlenen İki Yılın Gelir-Gider Bütçe Programı görüşüldü. Madde oy birliği ile kabul edilirken, Plan Bütçe Komisyon Başkanı Fethi Uğur, program ile ilgili şu açıklamayı yaptı:"Komisyon olarak 2019 yılı bütçemiz 19.100.000 tl’dir

Başkan Arslan Bugüne kadar bütçelerimizi gerçekçi bütçe yaptık. Çameli Belediyesi 2019 yılı bütçesi meclis üyelerinin oy birliğiyle 19.100.000 tl ( Ondokuzmilyonyüz ) olarak kabul edildi. Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan bütçenin hazırlanmasında emeği geçen birim müdürlerine, komisyon üyelerine ve katkılarından dolayı bütün meclis üyelerine teşekkür ederek, bütçenin Çameli Belediyesi'nin hizmet ve projelerinin yürütebilmesi adına hayırlı olmasını diledi.

Başkan Arslan , "Oybirliğiyle bütçemizin kabulü nedeniyle başta meclis üyesi arkadaşlarımıza, bütçemizin hazırlanmasında Mali Hizmetler Müdürlüğü personelimize, komisyon üyelerimize, birim müdürlerimize teşekkür ediyorum. Cenab-ı Allah bu bütçeyi Çameli’mize hayırlı, uğurlu bir şekilde kullanmayı nasip etsin. Allah bizleri mahcup etmesin."

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER