© Haber20Denizli 2022

ÇAMELİ AK PARTİ İLÇE BAŞKANI TANJU GÖKÖZ AÇIKLADI

Çameli İlçe Başkanı Tanju Gököz, yaklaşık 6 yıl önce başlayan Çameli AK Parti İlçe Başkanlığı görevinde bu yıl aday olmayacağını sosyal medya hesabından duyurdu.

SEVGİLİ HEMŞEHRİLERİM

2008 Yılında İlçe Başkan Yardımcılıyla Başlayıp 2014 Yılında Mevcut İlçe Başkanının Hüseyin Türk’ün  Belediye Başkan Aday Adayı Olması Hasebiyle Boşalan İlçe Başkanlığı Görevine Getirildim.

Yaklaşık 6 Yıl İlçe Başkan Yardımcılığı 6 Yıl İlçe Başkanı Olarak İki Dönem Görev Yaptığım Çameli İlçe Başkanlığı Görevimde Aldığım Bir Kararı Sizlerle Direk Paylaşmak İstedim. 15 Mart 2020’de Yapacak Olduğumuz İlçe Kongremizde  Bir Takım İşlerimdeki Sıkıntılardan Ve İşlerimin Yoğunluğundan Dolayı Aday Olmayı Düşünmüyorum. Kongre Sürecini Yürütüp Aday Arkadaşımıza Bayrağı Teslim Edeceğim İnşallah. Görev Yaptığım 6 Yıllık İlçe Başkanlığı Sürecinde 52 Oyla Aldığımız Bayrağı 75 Oyla Yeni Başkanımıza İnşallah Teslim Edeceğiz.

 

Bu Sürede 6 Seçim Geçirdik. Teşkilatımla Birlikte Girilmedik Ev Sıkılmadık El Bırakmadık. Bu Süre Zarfında İlçemize En İyi Hizmeti Nasıl Yaparız Diye Hep Kendimize Sorduk. Çok Şükür ki Çameli Tarihine Güzel Hizmetler Bıraktığımıza İnancım Tam. Buradan 6 Yıllık Başkanlığımda Benimle Yol Arkadaşlığı Yapan İlçe Yönetimime Kadın Kolları Başkanımız Selma Tutgun Ve Yönetimine Gençlik Kolları Başkanımız Gazi Eren Ve Yönetimine Çameli Tarihinde Hizmet Destanları Yazmamızda En Büyük Payı Olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a İlçe Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Arslan’a İl Başkanımız Necip Filiz’e Milletvekillerimiz Şahin Tin ,Nilgün Ök ,Amet Yıldız, Gurup Başkan Vekilimiz Sayın Cahit Özkan’a Sayın Bakanımız Nihat Zeybekçi’ye, Bakanımız Sayın Sema Ramazanoğlu Bakanımıza Şahsıma Bu Güne Kadar Vermiş Oldukları Desteklerden Dolayı Çok Teşekkür Ederim.

 

Sizlerle Yol Arkadaşlığı Yapmak Benim İçin Bir Onurdur. İnşallah Bundan Sonrada Aynı Şekilde Devam Edecek Bir Teşekkürümde Gece Demeden Gündüz Demeden Her Daim Arayıp Destek Aldığımız Danışman Kardeşlerim Kadir Demir, Barış Han , Mustafa Keysan , Rafet Kardeşim , Meliha Ablamız Daha İsmini Sayamadığım Diğer Kardeşlerime Hepinize Ayrı Ayrı Teşekkür Ederim. Sevgili Hemşerilerim Teşekkürlerin En Büyüğü Tabi Sizlere. Bizleri Teşkilat Olarak Hiç Mahcup Etmediniz. Her Seçimde  Verdiğiniz Desteklerle İlde Ve Türkiye’de Dereceler Yaptırdınız Özellikle Son Yerel Seçimlerde 75’lik Bir Destekle Büyüksehir Belediye Başkanı Olarak Osman Zolan’ı İlçe Belediye Başkanı Olarak Cengiz Arslan’ı Seçerek Türkiye’de İlk 5’e Girmemize Vesile Oldunuz Teşekkürlerin En Büyüğü Sizlere. Tabi Helalleşmekte Lazım Bu 12 Yıllık Başkanlık Yaptığım Özellikle 6 Yıllık İlçe Başkanlığım Süresinde İstemeyerek Kırdığım Küstürdüğüm Üzdüğüm Derdine Derman Olamadığım İşini Yapamadığım Kişiler Varsa Hakkını Helal Etsin. Benden Yana Herkese Hakkım Varsa Benden Yana HELAL OLSUN. Bu Bir Bayrak Yarışıdır. Bizde Aldığımız Bayrağı Anlımızın Akıyla Diğer Arkadaşa Devredeceğiz. Şimdiden Yeni Başkanımıza Başarılar Dilerim. Sağlıcakla Kalın…

DURMAK YOK KOŞMAYA DEVAM….

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER