© Haber20Denizli 2022

ÇAMELİ AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATI İLE İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

AK Parti Çameli İlçe Teşkilatı Ana Kademe Yönetimi ile 2021 yılı istişare ve değerlendirme toplantısı Çameli Taş Konaklar’da düzenlendi.

Toplantıda AK Parti Çameli İlçe Başkanı Cengiz Yılmaz Ak Parti’nin 20 Yıl İçerisinde Gerçekleşen Projelerinden ve Çalışmalarından bahsetti 2023Yılında Genel Seçimlerine İlçe Teşkilatı olarak hızlı bir şekilde başladığını İlçe teşkilatı olarak mümkün olduğu sürece mahallelerde vatandaşla ve esnafla bir araya gelerek çalışmalardan bahsediyoruz dedi.
Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Belediye olarak hem yerel yönetimler olarak hem de ilçe teşkilatı olarak çalışmalarımız son hızıyla devam ediyor. İlçe Başkanımızla birlikte çok da kalabalık olmadan mahallelerimizi ziyaret ettik ve mahallelerimizin ihtiyacı doğrultusunda çalışmalar yaptık yapmaya devam ediyoruz 2022 de dolu dolu geçecek yeni yıl ile birlikte çalışmaların her yönüyle devam edeceğini Vurgulayan Başkan Arslan Bu toplantılara katılımımız buradaki gibi yoğun olursa bu güzellik tüm Çameli’mize yansıyacaktır. Çalışmalarınız, gayretleriniz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Çameli Belediyesinin 2021 Yılı Genel Çalışmaları slyat şeklinde sunarak çalışmalardan tek tek bahseden 2022 yılında da çalışmalarımız hız kazanacaktır, dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER