© Haber20Denizli 2022

ÇAMELİ AK PARTİ İLÇE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Ak Parti ilçe Toplantısı gerçekleştirildi.

AK Parti ilçe teşkilat binasında düzenlenen toplantıya AK Parti İlçe Başkanı Tanju Gököz, Çameli Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Cengiz Arslan, Çameli AK Parti Kadın Kolları Başkanı Selma Tutgun, Gençlik Kolları Başkanı Gazi Eren ve Ana Kademe üyeleri katıldı.

Çameli Ak Parti İlçe Başkanı Tanju Gököz, ''Çameli’de rekor oy alarak Denizli’de ve hatta Türkiye’de birinci olacağız. Aramıza nifak tohumları mutlaka koymaya çalışacaklardır. Şunu bilmeliler ki, buna asla müsaade etmeyeceğiz. Bilinmeli ki Türkiye'nin üzerinde iki yıldır her türlü dalavereyi çevirdiler. Beka, ülkenin güvenliği hayatıdır. Terör ile sonuç alamayanlar, gezi ile istediklerini bulamayanlar, darbe girişimi ile istediklerini alamayanlar ekonomik vurgunla istediklerini almak istemişlerdir, fakat nafile alamadılar.'' dedi

Çameli ilçemizde de rekor oy ve başarı ile Başkan Adayı Cengiz Arslan’ı başkanımız seçeceğiz. Bundan en ufak bir tereddüdümüz yoktur. 31 Marta kadar '' Aslanlar gibi  '' seçim çalışmalarımızı yapacağız.

Başarılı Olacağımıza İnancım Tam

Çameli Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Cengiz Arslan ise, “Şüphesiz belediyecilikte esas olan doğumdan ölüme kadar insana hizmettir. Bir hizmet bayraktarı olarak hep birlikte yola çıktık. Zorlukları kolaylaştırmak adına bir olacağı Başkan Arslan  "Çameli’li hemşerilerimin göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı sonsuz teşekkür ediyorum ve inanıyorum ki Cumhur İttifakı nasıl ki genel seçimlerde başarı ile çıkmıştır, yerelde de bu başarı devam edecektir. İlçe Başkanımızın belirttiği gibi, 31 Mart'a kadar aslanlar gibi çalışacağız ve Çameli’yi Denizli’de birinci sıraya yerleştireceğiz.'' dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER