© Haber20Denizli 2022

ÇAMELİ BELEDİYESİ CORONA İÇİN TEDBİRİ ELDEN BIRAKMIYOR

Corona virüsüne karşı, ilçe genelinde dezenfektasyon çalışmaları yapan Çameli Belediyesi tedbiri elden bırakmıyor.

Alınan tedbirler kapsamında belediyeye gelen vatandaşların bina girişinde ateşi ölçülüyor. Ayrıca vatandaşların daha hijyenik ortamda işlemlerini yapılabilmesi adına sosyal mesafe tedbirleri uygulanıyor.

Çameli Belediyesi Hizmet Binasına gelen vatandaşların, güvenlik personeli tarafından elektronik ateş ölçerlerle vücut sıcaklığı kontrol ediliyor. Vücut sıcaklığının ölçümünde, normal değerin üzerinde bir durumla karşılaşılması durumunda ise sağlık birimleriyle iletişime geçiliyor.

Vatandaşlar, binada bulundukları süre içerisinde sosyal mesafelerini korumaları, etraflarında bulunan kişilere bir metreden fazla yakınlaşmamaları gerektiği konusunda bilgilendiriliyor. Çameli Belediyesi hizmet binasının giriş katında belediye emekçileri ve ziyaretçilerin kullanımına sunulan dezenfektan makinesi ile ellerini temizliyorlar.

BELEDİYE BİNASI DEZENFEKTE EDİLİYOR

Çameli Belediyesi ayrıca sosyal medya, belediye ilan tabelası, yazılı ve görsel basın aracılığıyla vatandaşları corona virüsüne karşı uyarmaya devam ediyor. Yapılan bu uygulamaların yanı sıra belediye binası, hem belediyeye gelen vatandaşların hem de belediye personelinin sağlığının korunması adına periyodik aralıklarla baştan aşağıya dezenfekte ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER