© Haber20Denizli 2022

Çameli Belediyesi ile Özel Cerrahi Hastanesi protokol imzaladı

Çameli Belediyesi ile Özel Denizli Cerrahi Hastanesi arasında imzalanan protokol ile Çameli Belediyesi çalışanlarına birinci derecede yakınlarına yüzde 50 indirim imkanı sunuldu.

Çameli Belediyesi ile , Özel Dencer Denizli Cerrahi Hastanesi’nde yüzde 50 indirimden yararlanması amacıyla Çameli Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN ve Cerrahi Hastanesi Kurumsal Pazarlama ile birlikte protokol imzalandı Özel Denizli Cerrahi Hastanesi arasında imzalanan protokol gereği, Çameli Belediyesi personelleri ve birinci derece’de yakınlarına ( Anne,Baba,Eş ve Çocuklar ) yüzde 50 indirim uygulanacak. Yapılan protokol ile birlikte Özel Denizli Cerrahi Hastanesi’ne giden Çameli Belediyemiz personelleri ve birinci derecede yakınlarına hekim muayene ücretlerinden 1 Yıl Süreyle yüzde 20, ameliyat hizmetlerinden yüzde 10 ve tetkiklerden yüzde 10,estetik ve güzellik merkezi uygulamalarından 20 indirim sağlanacak.

Çameli Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN Özel Denizli Cerrahi Hastanesi ile Çameli Belediyesi arasında imzalanan protokol hakkında açıklamada bulunan ARSLAN “Çameli Belediyesi ile Özel Denizli Cerrahi Hastanesi arasında imzalanan protokol gereği hekim muayenelerinden yüzde 20 ile tetkik hizmetlerinden 10 arasında indirimler sağlanacak. Bizlere böyle bir indirim sunan Özel Denizli Cerrahi Hastanesi yetkililerine çok teşekkür ederiz” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER