© Haber20Denizli 2022

ÇAMELİ BELEDİYESİ’NDEN HİJYEN DESTEĞİ

Çameli Belediyesi tarafından normalleşme süreciyle birlikte 1 Haziran’dan itibaren yeniden hizmet vermeye başlayan ilçedeki kahvehanelere, restoranlara, berberlere ve kuaförlere hijyen desteği (Dezenfektan) dağıtıldı.

Çameli Belediye Başkan Yardımcısı Selma Tutgun ilçedeki Resturantlar , kahvehaneleri, berberleri ve kuaförleri dolaşarak içerisinde Akdeniz Belediyeler Birliği ve Çameli Belediyesi işbirliği içerisindeki El Dezenfektanı esnaflara dağıttı.

Esnafımıza desteğimiz devam edecek

Esnafın zor bir süreçten geçtiğini belirten Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan “1 Haziran Pazartesi gününden itibaren normalleşme sürecine girdik. Bu süreçte esnafımızın çoğu geçici olarak işletmelerini kapatmıştı ya da yarı zamanlı çalışıyordu.

11 Mayısta berber, kuaför ve güzellik salonları açılmıştı. Normalleşme sürecine girilmesinden itibaren kahvehane ve restorantlar da açılmaya başladı. Geçen Hafta İşletmelerini açan esnaflarımıza hem hayırlı olsun ziyaretlerinden bulunduk.

Öncesinde ekiplerimiz ortamın steril olması için gereken dezenfeksiyon işlemini yaptı.Dezenfaktanlarımızı Akdeniz Belediyeler Birliği ile dağıtımını sağladık katkılarından dolayı Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı Hakan Tütüncü’ye teşekkür ederim Esnafımızın iş yerleri belirli aralıklarla ilaçlanacak. Kurallara uyup sosyal mesafeye uyarsak bu süreci rahat bir şekilde atlatmış olacağız.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER