© Haber20Denizli 2022

ÇAMELİ BELEDİYESİ’NDEN PERSONELE COVİD-19 EĞİTİMİ

Çameli Belediyesi, 1 Haziran 2020 tarihi itibari ile ülke genelinde normal mesaiye geçilmesi sonrası, kurum içinde çalışanların Koronavirüs salgınına yakalanma tehdidini aza indirmek amacıyla Belediye personeline Covid-19 ile ilgili bilgilendirici eğitim veriyor.

İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından belediye çalışanlarına yönelik Covid 19 salgınına karşı Kişisel Hijyen ve Bilgilendirme Eğitimi, Çameli Belediyesi Konferans Salonunda eğitim programı, sosyal mesafe kuralları korunarak gruplar halinde eğitim gerçekleştirildi.

“HİJYEN ÇOK ÖNEMLİ”

Eğitimde virüsün tanımını, risklerini, alınması gereken koruyucu ve önleyici önlemleri Koronavirüsü engellemeye yönelik yapılacak ve kişisel hijyenin önemini ve uygulamaları anlattı. Slayt eşliğinde verilen eğitimde belediye personelinin daha bilinçli ve tedbirli davranmaları noktasında da uyarılarda bulunuldu.

MASKE VE ELDİVEN KULLANIMI

Eğitimde Belediye Personeline kendi ve çevre sağlığı için sosyal mesafe kuralları, kişisel sağlık ve bakım, maske ve eldiven kullanımı ile çamaşır suyuyla ortam dezenfeksiyonu konularında eğitim verildi. Eğitim kapsamında maske ve eldivenlerin kullanım koşulları, nasıl giyilip çıkarılması, maske ve eldivenlerin dikkat edilmesi gereken kuralları konusunda personel bilgilendirildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER