© Haber20Denizli 2022

ÇAMELİ BELEDİYESİ'NE 5 YILLIĞINA TAHSİS EDİLDİ

Çameli İlçesi'nin sosyal ve kültürel alanda en büyük ihtiyaçları arasında olan Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından UNESCO tarafından Yaşayan İnsan Hazinesi seçilen 3 telli cura ustası Hayri Dev 2018 yılının Temmuz ayında hakkı rahmetine kavuşan açılışı gerçekleştirilen Hayri Dev Kültür Merkezi Çameli halkının sosyal hayatını değiştirdi.

Açılışından bu zamana kadar bir çok etkinliğe ev sahipliği yapan Hayri Dev Kültür Merkezi toplantı, kurs ve düğün salonu kompleksi, Millet Kıraathanesi şeklinde hizmet veriyor. Çameli’nin kültür, sanat ve sosyal hayatına renk katan Hayri Dev Kültür Merkezi sosyal donatılar ile yoğun ilgi görüyor.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Temmuz Ayı Meclis Toplantısının 2.Oturumunda Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Hayri Dev Kültür Merkezi 5 yıllığına bedelsiz olarak Çameli Belediyesine tahsisi gerçekleşerek Çameli Belediyesi tarafından hizmete devam edecek.

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, ''Hayri Dev Kültür Merkezi Çameli’mize ayrı bir anlam kattığını Rahmetli Cura Ustamız Hayri Dev’in Ölümünün 1.yılında tahsisi gerçekleşti. Hayri Dev Kültür Merkezi’nin yapılmasında ve Büyükşehir Meclisinin alınan Tahsisi için Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür ederiz.Çameli İlçemize hayırlı olsun.'' dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER