© Haber20Denizli 2022

ÇAMELİ CEVİZİ VE FASULYESİ FUARDA BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

16. Ege Tarım Sera ve Hayvancılık Fuarı kapılarının açılmasının ardından çiftçilerimizle birlikte Ziraat Odasının standı fuara gelen ziyaretçiler tarafından büyük beğeni topladı. Ziyaretçiler lezzeti ve tadı ile ünlü Çameli cevizi ve fasulyesi çeşitlerini incelediler. Yetkililerden bilgi aldılar.

“TEK HEDEFİMİZ, TARIMDA DAHA GÜÇLÜ ÇAMELİ’Yİ İNŞA EDEBİLMEK”

Çameli Belediyesi olarak çiftçilerimizin de bizim nazarımızda özel bir yerleri vardır. Onların ürettikleri ürünlere daha rahat kavuşa bilmeleri için ova yollarında iyileştirme çalışmaları yaptık.Bu çalışmamızı yaparken istedik ki çiftçilerimiz tarlalarına daha rahat bir şekilde kavuşsunlar. Ama biliyorsunuz ki daha fazla ve kaliteli ürün elde etmek, teknolojiye bağlı.
Teknolojiye en iyi şekilde kullanmaya bağlıdır.. Bunun faydasına inandığımız için zaman zaman çiftçi kardeşlerimizi tarım fuarlarına götürüyoruz ve bu fuarlar vasıtası ile görecekleri yenilikleri kendi arazilerinde uygulasınlar. Bu fuara katılan çiftçilerimiz fuarda dünyanın tarımda geldiği noktayı görmüş olacaklar ve çiftçilerimizin bu fuardan en verimli şekilde faydalanacaklarına inanıyorum

Çamelili Çiftçiler Fuarda, traktör, biçerdöver, tarımsal mekanizasyon ve teknolojileri, sulama sistemleri ve ekipmanları, sera teknolojileri, tohum, fide, fidan, zirai ilaç, gübre, ekolojik tarım, argo bilişim, hayvancılık, yem ve ambalaj firmaları inceleme fırsatı buldular

SEKTÖRDEKİ TEKNOLOJİK GELİŞMELERİ ÖNEMSİYORUZ

Çameli Ziraat Odası Başkanı Hamit Tuncer Çiftçileri tarım fuarına götürdüklerini belirterek amaçlarının çiftçinin ufkunu açmak olduğunu dile getirdi.Tuncer;Modern tarım araçlarını ekipman ve aletlerle gelişmeleri bizzat yerinde görme ve inceleme fırsatı sunduk. Sektördeki gelişmeleri teknolojik aletlerin en iyi takibinin yapılacağını fuarlara çiftçilerim izinde katılımını da o kadar önemsiyoruz Çiftçimizin teknolojiyi yakından takip etmesini ve kullanmasını istiyoruz.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER