© Haber20Denizli 2022

ÇAMELİ’DE BAHAR BİR BAŞKA GÜZEL

Denizli’nin yeşil zengini ilçesi Çameli’de bahar mevsimi bir başka yaşanıyor.

Çameli Belediyesi, baharın gelmesiyle birlikte ilçede bulunan tüm park ve yeşil alanlarda bakım çalışmaları gerçekleştiriyor, Yeni Yeşil alanlar ve parklar yapılarak vatandaşlar parklara ve yeşil alanlara akın ediyor.

BAŞKAN ARSLAN YEŞİL ALANLARI ARTTIRIYOR

Çameli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmalar sayesinde yeni park ve yeşil alanlar kazanmaya devam eden Çameli’nin pek çok noktasında çalışmalar yapılıyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Başkan Arslan’ın hedefi yeni yeşil alanlar ve park alanlarının ilçeye kazandırılması.

ÇAMELİ’LİLER KALİTELİ VE MUTLU BİR İLÇEDE YAŞIYOR

ilçeye yeşil alan kazandırmaya yönelik çalışmaları vatandaşlar tarafından büyük bir memnuniyetle karşılanıyor. Yeni parklar, çocukların güvenli ve rahat bir ortamda oyun oynayabilecekleri şekilde tasarlanan oyun alanları, spor aletleri dekoratif oturma grupları, modern peyzaj düzenlemeleri ve Kamelyaları ile büyük beğeni topluyor. Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan İlçemizde vatandaşlarımızın dinlenebileceği ve çocuklarımızın güvenli bir şekilde oyun alanları yaptık İlçemize Hayırlı Olsun dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER