© Haber20Denizli 2022

ÇAMELİ'DE DEV TOPLANTIYA DAVET

Çameli Yerel Eylem Grubu Derneği ; AB Leader Projesiyle kültürel etkinliklerin teşvik edilmesi ve yaşam kalitesinin yükseltilmesi, kültür varlıklarına yapılacak yatırımla, turizm bölgesi ile ön plana çıkan ilçemizin kırsalında tarım, hayvancılık, turizm ve kültürel çevre konularında bu projenin önemini  gerçekleştirdiğimiz toplantıda Çamyeg Derneğimizin gruplarında değerlendirerek neler yapabiliriz ne yapmalıyız gibi kararlar alındı. Toplantıda ele alınan kararlar ve çalışmalar yönetim kurulundaki paydaşlarla çalışma ve strateji planları ile AB'ye başvuru yapılması sağlanacak.

Başvuru uygunluğuna göre hedeflenen kaynakların yatırımlara akışı gerçekleşecek. LEADER yerel anlamda farkındalık yaratmak ve ilçemiz için AB fonlarından faydalanmak, özellikle toplantıda ele alınan  tarım,turizm ve kadınlarımızın projeye dahil olması Başkan Arslan masa başında tespit ve çözümünden ziyade ilçemizde yerel aktörleri kalkınma sürecine dahil olmasını sağlayarak oluşturulan Yerel Kalkınma Stratejilerinin desteklemesi ile kırsal alanın sorunlarının çözümüne katkıda bulunacaktır .

TOPLANTIYA DAVET VAR 

Çameli Yerel Eylem Grubu Derneği  30 Ekim Salı Günü saat 13:00’de Çameli Belediyesi Konferans Salonunda AB-LEADER projesi kapsamında Yerel Kalkınma stratejisini hazırlama açılış toplantısı vardır.Bu Toplantı Yerelde hareketliliğin sağlanması amacı ile kurulan Yerel Eylem Grubu Derneği tarafından yapılacaktır..Katılmak İsteyen herkesi bekliyoruz...

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER