© Haber20Denizli 2022

Çameli’de İddialı Kadın Muhtar Adayı

Çameli Yeni Mahallesinde Muhtar Adayı olan Işık Özdemir, erkek adaylara karşı yaptıkları yarışı 31 Mart'ta kazanarak muhtarlık mührünü elinde bulundurmak istiyor.

KADININ ELİNİN DEĞDİĞİ HER  YER GÜZEL

Çameli Yeni Mahalle’de muhtar adayı olan 43 yaşındaki evli ve 2 çocuk annesi Işık Özdemir, kadının elinin değdiği her yer güzel olur diyen Işık Özdemir oldukça iddialı. Aktif ve sosyal seven biriyim.İnsan ilişkileri benim için çok önemli diyen Özdemir, yardım etmeyi ve paylaşmayı seviyorum. Şuna da inanıyorum ki tekrardan söylüyorum. Kadının elinin değdiği her yer güzel.

Seçim çalışmalarını yürütmek için bir ekip kurduğunu ifade ederek, ekibiyle Yeni Mahalle’de evleri tek tek gezip kendini tanıttığını söyledi. Günümün birçoğunu esnaf ve ev ziyaretlerine ayırıyorum. Seçime kadar mahallemde sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayacağım.

MAHALLENİN TEK KADIN ADAYI

Çamelili seçmenlerin bu sefer bir ilki yapmalarını ve kadın adayları tercih etmelerini istiyorum. Eşitlik söylemimiz dilde kalmasın çünkü halkımızın yarısı kadın, kadınlara da söz hakkı verilsin, onların da bir temsilcisi olsun, temsil edilecek makamları olsun. Seçmenlerden sandık başına gittikleri zaman kadınların da ne kadar titizlikle, incelikle hizmet edebileceğini düşünerek tercihlerini kadın muhtarlardan yana yapmalarını istiyorum.

MAHALLEME HİZMET EDECEĞİM

Belediyeyi bir çınar ağacı olarak düşünürsek, mahalleler de o çınarın kökleridir, diyen Ateş, "Kökler ne kadar güçlü olursa çınar ağacı da o kadar güçlü ve görkemli olur. O köklerden birine aday olup çınar ağacını güçlendirmek için muhtarlığa aday oldum. Halkımıza hiçbir vaatte bulunmuyorum ama iddia ediyorum. Yeni Mahallenin ilçemizi en güzel mahallelerinden biri olması için üzerime düşenin iyisini yapacağım.'' dedi.

 MAHALLEDEN TAM DESTEK

Mahalle sakinleri Muhtar Adayı Işık Özdemir’in hem genç hem de kadın olmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, "Işık hanım mahallemize geldiği günden bu yana sürekli bizlerle beraber. Sürekli esnaflarımızı ziyaret eder, Gününün çoğunluğunu ziyaretlere ayırıyor.Muhtarlık konusunda da oldukça iddialı.Kendisinin kadın olması da büyük bir avantaj. Kendisinin sonuna kadar yanındayız ve seçimlerde de bu desteğimizi sandığa yansıtacağız.'' dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER