© Haber20Denizli 2022

Çameli’de kuaför ve berberlere hijyen desteği

Çameli Belediyesi Koronavirüs salgınına karşı alınan önlemler kapsamında uzun süredir hizmet veremeyen; 11 Mayıs Pazartesi Günü’nden itibaren tekrar hizmet vermesi kararlaştırılan berber ve kuaförler için dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirdi.

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Berber ve Kuaför Esnaflarımız 11 Mayıs Pazartesi gününden itibaren hizmet verecek işyerlerinde gerekli güvenlik önlemlerini, hijyen kuralları yerine getirmişler gerekli temizlik ve hazırlıklarını yapıyorlar bizde Hijyen setini ilgili esnaflarımıza hijyen seti hediye ediyoruz Amacımız halkımızın ve berberlerimizin tedbirler kapsamında sağlığını korumak. Geçirdikleri zor günlerde bir nebze de olsa böyle katkı sunmak istedik.

BAŞKAN ARSLAN “TÜM BERBER VE KUAFÖRLERİMİZE HAYIRLI VE BEREKETLİ İŞLER DİLİYORUM”

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan konuya ilişkin açıklamasında; “11 Mayıs’tan itibaren işletmelerini açacak olan berberlerimiz ve kuaförlerimize desteğimiz devam edecek. Tüm berberlerimizle birlikte koordineli bir şekilde çalışarak berber ve kuaförlerimizde dezenfeksiyon çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüreceğiz. İlçemizde dezenfeksiyon çalışmalarımızı başarıyla yürüttük. Bu zor günleri hep birlikte el ele kurallara uyarak başarıyla atlatacağız. Dükkânlarını açacak olan tüm berber ve kuaförlerimize hayırlı ve bereketli işler diliyorum.

Çameli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Fettah Özdemir Berber ve Kuaför esnafları Başkanımıza teşekkür ediyorum. Berberlerimiz de çok mutlu oldu. 11 Mayıs'ta hizmete başlamadan önce salonlarımız hijyen ortamına kavuşmuş olacak. Belediyemizi yanımızda htiğimiz için çok teşekkür ediyoruz" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER