© Haber20Denizli 2022

ÇAMELİ'DE MAHALLE ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

Çameli İlçesi ve Mahallelere ziyarette bulunan Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Mahalle ziyaretleri kapsamında muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya gelerek kendisine yöneltilen öneri ve talepleri yerinde dinledi.

Ziyaret edilen mahallelerde oldukça samimi karşılanan Başkan Arslan mahallelerde yürütülen Fen İşleri, Belediye Faaliyetleri ile ilgili çalışmalarıyla bilgiler verirken, bu konuda verdikleri tüm sözlerini yerine getirdiklerini ve getirmeye devam edeceklerini kaydetti.

Başkan Arslan Yeni Mahalle sakinlerinden Şehrinaz Sobay’ın evine konuk oldu ve hayır duasını aldı. Şu ana kadar böyle bir hizmeti almadıklarını belirten bazı mahalle sakinleri Başkan Arslan ‘a teşekkürlerini ilettiler.

Vatandaşın Güvenini Boşa Çıkarmayacağız

Başkan Arslan ziyaretler kapsamında yaptığı açıklamada Birçok alanda sürdürdüğümüz çalışmalarımızın bir kısmını tamamladık, Gezilerimiz esnasında vatandaşlarımızın yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti ve bizlere olan güvenlerini de görmüş oluyoruz.

Halkımıza ne kadar hizmet götürürsek, halkımız bunun karşılığını en iyi şekilde veriyor, bunları da sözleriyle ifade ediyorlar.
Vatandaşlarımızın bize olan güvenini şimdiye kadar boşa çıkartmadık, bundan sonra da çıkartmayacağız. Kırsal mahallelerimize yaptığımız hizmetlerimiz devam edecek dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER