© Haber20Denizli 2022

ÇAMELİ'DE MÜDÜRLER TOPLANTISI YAPILDI

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı sonu müdürler toplantısı ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda yapıldı.

20.06.2019 Çarşamba günü Saat 10.00'da İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Uzun başkanlığında, Şube Müdürü Hasan Acaboğa, Şube Müdürü Ahmet Ölçer ve tüm okul ve kurum müdürlerinin katılımı ile 2018-2019 Eğitim- Öğretim yılsonu toplantısı yapıldı.

Toplantıda konuşan Milli Eğitim Müdürü Murat Uzun, Yaz tatilini daha iyi şekilde değerlendirmek, okullarda varsa sorunları çözmek için bu toplantının yapıldığını belirtti.  

Murat Uzun, ''Eğitim öğretim yılını çok büyük sorunlar olmadan atlattık. Bundan dolayı da hepinize teşekkür ediyorum. Çameli'de Bakanlığımızın 2023 Eğitim Vizyonuna uygun hazırlıkların aksamadan yapıldığını, heyecanla uygulamayı beklediklerini belirtti. Her zaman söylediğim gibi bizler devlet adamıyız. İşlerimizi devlet usulüne göre yapacağız. Bulunduğumuz yerlerde hepimiz devletimizi temsil ediyoruz. Sizler beni, ben bakanlığı derken bu yol devam ediyor. Bundan dolayı yaz dönemini tatil deyip boşlamayalım. Tatilde olsa ihalelerimiz var, kitap gelecek, kömür gelecek bunlarla ilgili aksamaların olmaması gerekiyor. Yeni dönemin hazırlıklarını yapacaksınız” diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER