© Haber20Denizli 2022

ÇAMELİ’DE MUHTARLARA MASKE DAĞITIMI

Çameli Belediyesi olarak ülkemizde görülen ilk korona vakasının ardından bütün ekiplerle önemli bir mücadeleye içinde dezenfekte ekiplerimiz, Vefa Grubu Ekiplerimiz gecesini gündüzüne katarak bu tehlikenin yayılmasını engellemek adına muazzam bir çaba sarf ediyor.

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan İlçemizde Terzi Esnaflarımız ve Halk Eğitim Merkezinde Usta Öğretici Öğretmenlerimiz Milli Mücadele Ruhuyla gece gündüz maske dikimi gerçekleştiriyor üretilen maskelerin bir bölümünü İlçemiz genelinde vatandaşlara dağıtılmak üzere mahalle muhtarlarına teslim edilmeye başlandığının müjdesini verdi. Bütün muhtarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Hepsi özveriyle çalışıyorHem muhtarlarımıza hem diğer görevlilerimize özveriyle çalıştıkları için hepsine teşekkür ediyorum. Aksaklık olduğu zaman bize iletiliyor. Anında müdahale ediyoruz

ECZANELERDEN VE PTT YOLUYLA MASKELER DAĞITILIYOR

Bununla birlikte sosyal paylaşım sitelerimiz üzerinden evde kalan hemşerilerimize gerekli bilgilendirmeleri sıklıkla yapıyoruz. Temennimiz en az kayıpla bu virüs belasından bir an önce kurtulmaktır. Bilindiği üzere devletimiz e-devlet üzerinden maske ve eldiven dağıtımına eczanelerden başladı, 20 ile 65 yaş arasındaki vatandaşlar, T.C. kimlik numarası ve telefonlarına Sağlık Bakanlığınca gönderilecek SMS koduyla eczanelere ücretsiz maskelerini ve eDevlet üzerinden başvurularda ise Ptt yoluyla evlerine maskeleri verilecek https://maske.epttavm.com ve https://giris.turkiye.gov.tr/Giris/gir adreslerine tıklamaları yeterli

Tüm dünyada etkili olan koronavirüse karşı Türkiye’nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde başarılı bir sınav verdiğini belirten Başkan Arslan , dayanışma, paylaşma, birlik ve beraberlikle bu sürecin atlatılacağına inandığını söyledi.

MUHTARLARDAN TEŞEKKÜR
Muhtarlar da korona virüs ile mücadele kapsamında Çameli Belediyesi’nin yaptığı hizmetlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Arslan’a teşekkür etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER