© Haber20Denizli 2022

ÇAMELİ’DE MUHTEŞEM GALA GECESİ

Çameli ilçesinde bu sene 6’ncısı düzenlenen Yaylacık Dağında Çameli Kaymakamlığı, Çameli Belediyesi ve Paragliding World Cup Association tarafından gerçekleştirilen ve 2 bin 140 metre yüksekliğindeki Yaylacık Dağı’nın zirvesinde başlayan Dünya Yamaç Paraşüt Şampiyonasında bu sene ilk defa final öncesi Gala Gecesi yapıldı.

Çameli Taş Konaklarda yapılan Gala Gecesi yemeğine 123 Paraşütçü ve konuklar katıldı .Gala Gecesi yemeğinde konuşan Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Yamaç paraşütünün Türkiye'de ve Dünya’da daha fazla tanıtılmasını ve gelişmesine katkı sağlayacağını 07 Eylül Cuma Günü Final Atlayışları ile son bulacağını saat 17:00’de Ödül Töreninin Taş Konaklarda yapılacağını dile getirerek final atlayışlarında atlayacak sporcularımıza şimdide başarılar diliyorum. dedi

BAŞKAN ARSLAN MİSAFİRLERLE TEK TEK İLGİLENDİ

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, yemekten önce ve sonra masaları gezerek Yamaç paraşütündeki sporcular ve misafirler sohbet ederek Çameli’nin doğal güzelliklerini ,belediye çalışmalarını ve gezilebilecek faaliyetleri ,yurt içi ve yurtdışında yapılan fuar organizasyonlarında yaptıkları faaliyetler hakkında bilgi verdi. 

ÇAMELİ OYUN HAVALARIYLA  EĞLENDİLER

Çameli Taş Konaklarda düzenlenen gala gecesinde konuklara Çameli’nin eşsiz lezzeti olan Çameli Alabalığının lezzetini tadan misafirler Çameli’ye özgü masıt kırıkları ve özgü oyun havaları ile doyasıya eğlendiler. Başkan Arslan, ''Konuklarımızı en iyi şekilde ağırlamak için çalışıyoruz. Bu yıl 6’ıncısı düzenlediğimiz Uluslararası Yamaç Paraşütü Dünya Şampiyonasında hiçbir zaman bizlerden desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum. Gecemize iştirak eden siz kıymetli misafirlerimize iyi eğlenceler diliyorum.'' dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER