© Haber20Denizli 2022

Çameli’de Öğretmenler Günü Coşkuyla Kutlandı

Çameli’nde Öğretmenler Günü Çelenk sunma törenine ile başladı Çameli Kaymakamı Didem Dinç Özay, Çameli Çameli Belediye Başkan Yardımcısı Selma Tutgun,Çameli Milli İlçe Eğitim Müdürü Murat UZUN,Çameli’deki daire amirleri ,Protokol Üyeleri ,İlçe Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri ve Öğretmenler katıldı.

Çelenk Sunma Töreninde Saygı Duruşu yapıldı. Müzik Öğretmeni yönetiminde İstiklal Marşı okunarak çelenk sunma töreni sona erdi.

BİSİKLET KORTEJİ YAPILDI

Çameli Atatürk Ortaokulu Müdürü,Okul İdaresi ve Öğrenciler tarafından Tören alanına gelen bisiklet korteji çelenk sunma töreninden sonra Çameli Cumhuriyet Meydanında Çameli İlçe Eğitim Müdürü Murat Uzun'a çiçek takdimi yapıldı.

KUTLAMA TÖRENİ KONFERANS SALONUNDA GERÇEKLEŞTİ

Program Çameli Belediyesi Konferans Salonunda Mustafa Kemal Atatürk ve Türk Milli Eğitimine hizmet verip ebediyete intikal etmiş öğretmenler ve şehit öğretmenlerimize manevi huzurunda Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okundu Program. Öğretmenler günün anlamı ve önemini belirten konuşmasını İlçe Eğitim Müdürü Murat UZUN yaptı Sunuculuğu Edebiyat Öğretmeni Emine Sazak Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un kutlama mesajını okudu Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapılması bu yıl emekli olmuş öğretmenlerin şilt ve hizmet şeref belgelerinin takdimi yapıldı. Atatürk İlkokulu Müdür Yardımcılığı yapmış eğitime yıllarca hizmet veren Kadir Akyol bilgi ve tecrübelerinden bahsetti. Öğretmenliğe yeni başlamış Çameli Anadolu Lisesi Fizik Öğretmeni Kübra İncegöz’ün konuşması ile devam etti.

Emekli Öğretmenlerden Ramazan Özel ve Rıza Sağ ,Enver Akkan ,Mehmet Sağ ve Vahide Sağ, Nurgül ve İrfan Sönmez’in Emine Altan Erdoğan’ın öğretmenlikle ilgili anıları paylaştı.

Çameli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerin hazırlamış oldukları Rıfat Ilgaz’ın ölümsüz eser Hababam Sınıfın bölümler ve Şehzade Mehmet ve Molla AKŞemseddin piyes gösterileri, Halk Oyunları gösterisi 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle ilçede düzenlenen Öğretmenler Günü dart ,Masa Tenisi turnuvalarında ve öğrenciler arasında şiir kompozisyon yarışmaya giren öğretmen ve öğrencilerin ödülleri protokol tarafından verilmesiyle program sona erdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER