© Haber20Denizli 2022

ÇAMELİ'DE PAZARYERİ ALANI VE YOLLAR DEZENFEKTE EDİLDİ

Çameli Belediyesi kapalı pazar yerinde yoğunluk olması ve cuma pazarında vatandaşların sağlıklı bir şekilde alışverişlerini yapmaları amacıyla çalışmalar devam etmektedir.

Konu ile ilgili açıklama yapan Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, ''Coronavirüs (Kovid-19) salgını tedbiri için gece gündüz mücadele ediyoruz. Kapalı pazar yerimizde ve yollarda dezenfekte çalışmalarımız gecenin ilerleyen saatlerinde devam etmektedir. Panik yok tedbir var. Corona virüs tedbirleri kapsamında, belediyemiz ekipleri tarafından vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı alanlara dezenfekte işlemi yapıldı ve çalışmalarımız devam edecek. Çameli Belediyesi olarak hijyene önem vererek gerekli tedbirleri alıyoruz. Vatandaşlarımızın da bu konuya özen göstererek çok kalabalık ortamlarda bulunmamalarını ve hijyene önem vermelerini diliyorum.” dedi.

VATANDAŞLARIN DESTEĞİ

Saatlerin 09:00 olması ve ilaçlama çalışmaların devam etmesini takip eden vatandaşlar evlerinin balkonunda alkış tutarak çalışmalara destek verdi. Vatandaşlar, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan'a ve ekibine teşekkür etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER