© Haber20Denizli 2022

ÇAMELİ’DE SİNEMA GECESİNE YOĞUN İLGİ

7’den 70’e tüm Çameli’lilere sinema dolu Perşembe akşamları yaşatacak olan Pandemi nedeniyle ara verilen etkinliğin ilk gösterimi bugün akşam Çameli Belediyesi Konferans Salonunda gerçekleştirdi.

FİLM İZLEMENİN HAZZI ÇOK FARKLI

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri nedeniyle faaliyetlerine ara verilen Kovid-19 tedbirleri doğrultusunda Hayri Dev Kültür Merkezinde Perşembe Akşamı Sinema Gecesi düzenlendi 2 yıl sonra tekrar başlayan sinema gecesi her hafta Perşembe günleri vatandaşlara  ve Cuma Günleri ise saat 19:45 ‘de Çocuklara ve Öğrencilere  Animasyon  Filmleri izlettirilecek

FİLMİ SİNEMA SALONUNDA İZLEMEK ÇOK GÜZEL BİR DUYGU

Bu tür etkinliklerin devamını beklediklerini ifade eden Adem Akyol "Sinema salonlarına gelip film izlemenin hazzı çok farklı" "Sinema gerçekten farklı mekanlardan insanları bir araya toplayan çok güzel bir aktivite. Aslında genelde dışarıda aktivitelere katılan birisi değilim, daha çok evde vakit geçirmeyi severim ama sinema salonlarına gelip film izlemenin hazzı çok farklı." dedi.

DİJİTAL PLATFORMLAR SİNEMANIN YERİNİ TUTMUYOR

Çameli Belediyesi'nin düzenlediği sinema günlerindeki düzenlenen etkinliğe katıldığını söyledi. Sinema çıkışı duygu ve düşüncülerini ileten Tuğba Şahin “Sinemayı çok seviyoruz. Çameli Belediyesi sosyal faaliyet alanlarında Çameli’yi tüm ülkeye tanıtıyor bu bizim için bir fırsat oldu. Başkan Cengiz Arslan gerçekten çok güzel işler başardı, kendisine çok teşekkür ediyoruz’’ dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER