© Haber20Denizli 2022

Çameli Kararını Verdi

Seçim çalışmaları kapsamında Kırsal mahallelerinde de toplantılara devam eden Cumhur İttifakı Çameli Belediye Başkan Adayı Cengiz Arslan Karabayır, Cevizli ve Kirazlıyayla Mahallesinde de sevgi seliyle karşılandı.

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Mahalle Gezilerine Ak Parti İlçe Başkanı Tanju Gököz,Mhp İlçe Başkanı Murat Genç ,Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üye adayları Hüseyin Bakırtaş ,Fethi Uğur ,Mahalle Başkanları ve Muhtarları eşlik etti.

ÇAMELİ KARARINI VERMİŞ BENİM BAŞKANIM CENGİZ ARSLAN DEDİ

Seçimlere kadar sıkılmadık el gezilmedik yer bırakmayacaklarını belirten Arslan  Cumhur İttifakı ile güçlü bir şekilde Çameli’de  kazanacaklarını söyledi. Bugünde Karabayır,Kirazlıyayla ve Bıcakcı  Mahallesini ziyaret ederek vatandaşlarla buluştuklarını belirten Arslan , “Bizleri yoğun ilgi ve sevgi seliyle karşıladıkları için hemşerilerime teşekkür ediyorum. Çameli  kararını vermiş, Cumhur ittifakı AK Parti Çameli  Belediye Başkan adayı olarak 31 Mart akşamı tarih yazacağız. Bizler gönül belediyeciliği, yapacağız, kapı kapı gezeceğiz, sıkmadık el bırakmayacağız. Projelerimizi ve Cumhur ittifakını ne kadar önemli olduğun ifade edeceğiz” şeklinde konuştu. Allahın izni siz değerli Çameli  halkımızın teveccühüyle, seçimden zaferle çıkacağız. Gezilerimde  STK’lar,kurum,kuruluş ve vatandaşlarla bir araya geliyorum,vatandaşlarımızın sorunlarını dinliyorum, Çamelimizin  isteklerini projelerimizi vatandaşlarımızın istekleri doğrultusunda hazırlıyoruz,Çameli’yi birlikte yöneteceğiz,en ücra mahallemizdeki vatandaşlarımız bizim projelerimizi hissedecek, dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER