© Haber20Denizli 2022

Çameli'mize Daha Güzel Hizmetler Yapacağız

Denizli Ak Parti Milletvekilimiz ve Ak Parti Grup Başkan Vekilimiz Sayın Cahit Özkan Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan’a ziyaret gerçekleştirdi.

Denizli Ak Parti Milletvekilimiz ve Ak Parti Grup Başkan Vekilimiz Sayın Cahit Özkan Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan’a ziyaret gerçekleştirdi.

Gerçekleşen ziyarette Çameli Ak Parti İlçe Koordinatörü Tayyip Yolcu, İlçe Başkanımız Tanju Gököz, İlçe Yönetim Kurulu, Gençlik Kolları Başkanı Gazi Eren ve Meclis Üyeleri yer aldı.

Denizli Ak Parti Milletvekilimiz ve Ak Parti Grup Başkan Vekilimiz Sayın Cahit Özkan 31 Mart’ta Çamelili hemşehrilerimizin büyük teveccühüyle destan yazan Belediye Başkanımız Cengiz Arslan’ı ziyaret ettik. 74 Oy oranı ile Denizlimizin 1’inci ilçesi Türkiye ortalamasında İlk 5’e girerek Sayın Cumhurbaşkanımızdan en başarılı Belediye Başkanı ödülü alan Cengiz Başkanımızla birlikte Çameli’mize daha güzel hizmetler yapacağız. ‬

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Çameli Halkının birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek Gönül Belediyeciliği bir adım öteye taşıyacaklarını Vekillerimizin verdiği destek ve duyduğu güven bizleri millete hizmet yolunda daha da güçlendiriyor.

Başkan Arslan, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Denizli’mizi en iyi şekilde temsil eden, her zaman gurur kaynağımız olan Denizli Milletvekilimiz, Ak Parti Grup Başkanvekilimiz Cahit Özkan’ın nazik ziyaretleri ve hayırlı olsun dileklerinden dolayı teşekkür ediyorum.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER