© Haber20Denizli 2022

ÇAMELİ MTAL'DE MÜNAZARA YARIŞMASI DÜZENLENDİ

Çameli Mesleki Teknik Anadolu Lisesi konferans salonunda, Biyoloji öğretmeni İlknur E. Demirel Kara tarafından yürütülen “Beslenme Dostu Okul” projesi kapsamında münazara yapıldı.

Çameli Mesleki Teknik Anadolu Lisesi konferans salonunda, Biyoloji öğretmeni İlknur E. Demirel Kara tarafından yürütülen “Beslenme Dostu Okul” projesi kapsamında münazara yapıldı. Münazaraya seyirci olarak öğrenciler, öğretmenler ve okul müdürü Kürşat Yellice katıldı. Münazaraya, 10. ve 11. sınıflar arasında yapılan kompozisyon yarışmasında ilk 8’e giren öğrenciler katıldı. Öğrenciler sağlıklı bir yaşam için fiziksel aktivitenin ve sağlıklı beslenmenin önemi hakkında bilgilendirmenin amaçlandığı münazarada Zerrin Batmaz, Arife Genç, Ceyda Akşit ve Ayşe Dinek adlı öğrenciler “Sağlıklı bir yaşam için fiziksel aktivite daha önemlidir?”, Ecem Sultan Uyaver, Necla Özlem Öztürk ve Ezgi Akkan adlı öğrenciler “Sağlıklı bir yaşam için Sağlıklı Beslenme daha önemlidir?” tezini savunmuştur.

Yarışmayı “Sağlıklı bir yaşam için Sağlıklı Beslenme daha önemlidir?” Tezini iyi savunup karşı tarafın görüşlerini çürüten öğrenciler kazanmıştır.

Yarışma sonunda okul müdürü Kürşat Yellice "Yarışmaya katılan öğrencilerimizi, sağlıklı bir yaşam için fiziksel aktivite ve sağlıklı beslenme konusunda proje danışman öğretmeni İlknur E. Demirel Kara ve yarışmayı organize eden Edebiyat öğretmenlerimize teşekkür ediyor, öğrencilerimizi tebrik edip başarılarının devamını diliyorum." dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER