© Haber20Denizli 2022

ÇAMELİ MTAL KİTAP SERGİSİ HAZIRLADI

Çameli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde 26 Mart- 1 Nisan Kütüphane haftası kutlama etkinlikleri çerçevesinde Kültür Edebiyat Kulübü danışman öğretmenleri Nesibe ÇOLAK, Gamze AKMAN ve kulüp öğrencileri tarafından toplum hizmeti çalışması kapsamında okul idari kat girişinde “Kitap Okumanın Saati Yoktur” sloganını taşıyan pano hazırlanıp kitap sergisi düzenlendi.

Okul kütüphanesinden seçilen Türk ve Dünya Edebiyatı’ndan kitaplar ilk olma özellikleri ve konularına göre ayrılarak stantlarda tanıtıldı. Kitap okumak ve Kütüphane ile ilgili hazırlanan özlü sözler öğrencilerimiz tarafından sergilendi. 


Hazırlanan kitap okuma köşesinde öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz keyifli vakitler geçirerek ara ara kitap okumuşlar ve öğrencileri ile kitaplar üzerine sohbet etmişlerdir.


Okul Müdürü Kürşat YELLİCE “Kitap tanıtım sergimiz 27-29 Mart 2019 tarihleri arasında okulumuz idari kat girişinde olacaktır. Kitap okuma sevgisi taşıyan herkes kitap okuma köşesinde kitap okuyarak keyifli etkinliğimize dahil olabilir. Kitap okumanın önemi, kütüphanelerin birer hazine olduğunun vurgulandığı bu etkinliğin hazırlanmasında emeği geçen Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenlerimiz Gamze AKMAN, Nesibe ÇOLAK ve Emine SAZAK’a teşekkür ediyorum.” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER