© Haber20Denizli 2022

ÇAMELİ MTAL, TAŞ KONAKLARDA BULUŞTU

Çameli ilçesi okullarından Çameli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi idareci ve öğretmenleri aileleri ile birlikte 23 Kasım 2018 Cuma günü Çameli Taş Konaklarda bir araya geldi.

Öğretmenlere çiçek ve hediye kartı takdimi ile başlayan yemek, İngilizce öğretmeni Ali HIZ'ın ve okul müdürü Kürşat YELLİCE'nin konuşması ile devam etti. Öğretmenlere İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Murat UZUN'un kutlama mesajı iletildi.

Okul Müdürü Kürşat YELLİCE : "24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle bir araya geldiğimiz yemek programına hoş geldiniz diyor, hepinizi sevgiyle ve saygıyla selamlıyorum.Tüm öğretmen arkadaşlarıma göstermiş oldukları özverili ve fedâkâr çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.Ben bu güzel ekibin içinde olmaktan her zaman gurur duyuyorum. Organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen Ali HIZ öğretmenimize, müzik öğretmenleri Yavuz AKPINAR ve Atakan METİN’e ; desteklerini bizden eksik etmeyen Belediye Başkanımız sayın Cengiz ARSLAN'a çok teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliğimiz adına bu tür etkinliklerin devam etmesini temenni eder, Sizin şahsınızda, bu mesleğe gönül vermiş fedakâr öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler gününü bir kez daha kutluyorum. “ dedi

Öğretmenler günü münasebetiyle düzenlenen yemek organizasyonu; canlı müzik, çekilişler ve sürpriz hediyelerle dopdolu geçti. Öğretmenlerin çok eğlendiği öğretmenler günü yemeği, güzel temennilerle sona erdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER