© Haber20Denizli 2022

Çameli'nin Cadde ve Sokakları Dezenfekte Ediliyor

Korona virüs tehdidi oluşmaya başladığı ilk andan itibaren çeşitli önlem çalışmalarıyla, virüsün yayılımını olabilecek en az seviyeye indirmek için bütün olanaklarını seferber eden Çameli Belediyesi'nin dezenfekte ekipleri işlemlerini tüm hızıyla sürdürüyor.

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan; ''Vatandaşların kullandığı hemen her yer dezenfekte edilirken, cadde ve sokaklarda da çalışma başlatıldı. Planlama dâhilinde ilçedeki tüm cadde ve sokaklar dezenfekte edilmiş olacak.''

BAŞKAN ARSLAN: RABBİM MİLLETİMİZİ BU VİRÜSTEN KORUSUN

Belediyenin her noktayı ilaçladığını, denetimler yaptığını anlatan Arslan Çamelililere  "evde kal" çağrısı da yaptı. Türkiye'nin zor günlerden geçtiğini ifade eden Arslan  "Rabbimize dua edelim. Sağlık Bakanlığının uyarıları var. Evde kalın, zorunlu olmadıkça dışarı çıkmayın diyor. Yakın temas olmasın, bir metre mesafe koyun diyor. Dolayısıyla bütün uyarılara halkımız inşallah dikkat eder, kısa sürede bu virüs illetinden kurtuluruz. Her şey Çameli her şey Türkiye için. Her zaman milletimizin hizmetindeyiz.'' dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER