© Haber20Denizli 2022

ÇAMELİ’NİN ROTALARI NEFES KESİYOR

Çameli’de Off-roadcıların kültür turu devam ediyor. Katılımcılar şehrin keşmekeşini unutturacak yeşillikler içerisinde orman ve patikalarda unutulmaz Off-Road, safari heyecanını yaşadılar.

Düzençam-Yaylacık güzergahından giden Safariciler daha sonra Yamaç Paraşütü pist alanına gelerek panoramik manzarayı izlediler. Çameli’nin çam kokulu ormanlarında arazi şartlarında eğlenceli dakikalar yaşayan safariciler Elmalı-Gürsü yaylalarından geçerek Elmalı Mahallesinde kısa bir molanın ardından Emecik Kanyonu'nu gezdiler. Akşam saatlerinde biten turda katılımcılar kültür turunu çok beğendiğini ifade ederek, "Keşfedilmemiş birçok noktayı keşfetme imkanı bulduk. Arkadaşlarla normal araçlarla gidilemeyecek yerleri arazi araçları ile ulaşılamayan noktalara kadar giderek yeni yerler keşfetmenin heyecanını yaşadık. Ben safari turunu düzenleyen bizi ağırlayan Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan’a ve emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.'' Dedi.

Başkan Arslan, ''Çameli’nin doğa güzellikleri açısından eşsiz bir yer. Bizim amacımız Çameli’nin doğal güzelliklerini bozmak istemiyoruz. Bu nedenle özellikle Jeeplerle gidilebilen rotalar hazırlandı.''Dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER