© Haber20Denizli 2022

ÇAMELİ'NİN TANITIM FİLMİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Çameli Belediyesinin 5 yıllık hizmetlerinin anlatıldığı tanıtım filmi, Denizli Radyo Televizyon Kanalında ve sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Yaklaşık 1 saat süren  tanıtım filmi  7 den 70 e yaptığı hizmetlerle göz dolduran,  Çameli  Belediye Başkanı Cengiz Arslan ve Denizli Büyükşehir Belediyesi Osman Zolan Başkanların  hizmetlerini Çameli’deki hizmet destanını anlatan  Tanıtım Filmi, Denizli Radyo Televizyonunda herkesin beğenisini kazandı.

İzleyiciler tanıtım filmini izlerken hep destek tam destek diyerek Sosyal Medya adreslerinden paylaşımlarda bulunup  Çameli’yi 5 yılda yeni baştan inşaa eden ,Çameli'ye aşık ve hizmetleri ile göz dolduran son dönemlerde yapılan hizmetler ilçemizin  tarihi, kültürel ve sosyal hayatına katkıda bulunurken, ilçemiz  artık bir turizm merkezi özelliği ile sıkça anılmaktadır. Yaptığımız çalışmaların diğer etkisi ise ekonomik alanda ilçemize  önemli katkı sağlayan ve İlçemize tersine göçü sağlayan Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan’a ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a  yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkürlerini ilettiler...

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER