© Haber20Denizli 2022

Çameli Off road Kültür Doğa Turu Başladı

Çameli Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve ilçenin sosyal, kültürel, ekonomik gelişimine yönelik projelerin yanı sıra eğitim konusunda da gerçekleştirilen projelerden biri olan Likya Trophy Off Road turu Çameli Taş Konaklar’dan başladı.

Konuklarla tek tek ilgilenen Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ve Çameli Kaymakamı Didem Dinç Özay, şirin ve tabiatı güzel ilçemize hoş geldiniz, eğlenceli panaromik manzaralı bir gezi olmasını dilediler.

Katılımcılar Kültür Turu başlangıcından itibaren Çameli’nin doğanın dört mevsim değişen eşsiz fonunda sarı, kırmızı, yeşil ve turuncu tonlarının oluşturduğu bu renk cümbüşüne eşlik eden doğanın yansıması gelen tabiatın içinde foto safari ile Çameli’nin tabiatında araçları ile birlikte gezdiler.

Kültür Turu 09 Kasım Cumartesi Günü Saat 10:00’da Çameli Taş Konaklardan başlayacak Kızılyaka-Düzencam, Yaylacık Dağı-Gürsu yaylası- -Taşçılar-Elmalı –İnek başı,karanfilli,ve ağlı yaylasvak-Gökçeyaka-Paşaderesi,Karabayır Mahallesi-Akpınar-Sarıkavak-Emecik Kanyonu Çameli Paşa Deresi güzergahlarında devam edecek.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER