© Haber20Denizli 2022

ÇAMELİ’YE SELAMLARINI İLETTİ

Başkan Arslan Ulubey Kaymakamını ziyaret etti.

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan 2 Günlük yoğun Ankara Temaslarının ardından İlçeye Dönüş yolunda 2017 yılında Çameli Kaymakamlığı görevinde bulunan yurtdışı stajı nedeniyle İngiltere'ye giden daha sonra Ulubey Kaymakamlığına atanan Onur Özaydın’ı ziyaret ederek . yeni görevinde hayırlı ve uğurlu olsun dileklerinde bulundu.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Ulubey Kaymakamı Onur Özaydın; Çameli’nde görev yaptığım sürece Çameli’nin gelişmesi için birlikte Tüm Kamu Kurum ve Kuruluşları olmak üzere Belediye Başkanımızla çalışmaktan dolayı mutluluk duydum Çameli’de güzel dostlar edindiği yaşadığım anları ve dostları unutmak mümkün değil" dedi. Başkanımız Cengiz Arslan'ın Ziyaretleri beni gerçekten mutlu etti.

ÇAMELİ’YE SELAMLARINI İLETTİ

Kaymakam Özaydın Çameli’de bir yıllık görev süresi içerisinde birlik ve beraberliğin, omuz omuza çalışmanın önemini daha iyi kavrayabilmek adına sürekli olarak daire amirleri ile çeşitli etkinlikler düzenlediğim ve Çameli Halkı İle iç içe oldum ardından Çameli'ye çalışmaktan, sizleri tanımaktan büyük onur duydum Kaymakam Özaydın ; Uşak Ulubey’den Tüm Çameli’lilere selamlarımı iletiyorum dedi.

 
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER