© Haber20Denizli 2022

ÇAMELİLİ GENÇLER 4.5G'Yİ TEST ETTİ

Uzun zamandır heyecanla beklenen Avea 4.5G hızında internet Çameli ilçesinde kullanılmaya başladı ve gençler tarafından test edildi. Kullanıcılar 4.5G’yi hızlı ve başarılı buldu.

"KOTALAR YETERSİZ, LİMİTSİZ OLSUN"

Çameli'li Avealı Gençler 4.5G hızını test ettikten sonra deneyimlerinin hakkında açıklamalarda bulundular, "Gayet hızlı bir teknoloji, memnun kaldık. Neden daha önce geçmedik diye düşündük. Umarım daha da yaygın bir kapsama ve kullanım alanı olur. Film indirmeyi denedik. Bence internet paketi kotalarının yükselmesi gerekiyor. Şuan ki kotaların asla yetmeyeceğini düşünüyorum. Hız arttıkça bizim kullanım miktarımız artacak. Kotaları yükseltmeleri lazım hatta sınırsız yaparlarsa harika olur" dedi.
 
Film ve Video izleyerek, sosyal medyada gezinerek internet hızlarını test eden Çameli'ler Avea  4.5G hızından fazlasıyla memnun kaldıklarını belirtti. 4.5G 'e bu hafta için aktif olan Çameli'de kullanıma başlayan Cihan Acar , "Çeşitli sosyal medya platformlarında denedim. Hızı gerçekten 3G’nin 10 katı. Çok memnunuz şuan için. bugüne kadar gerçekten böyle bir şey yapılması gerekiyordu. 3G’nin hızı yetersizdi. Türkiye’de bugün böyle bir teknolojini kullanılması çok hoşumuza gitti" şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER