© Haber20Denizli 2022

ÇAMELİLİ ŞOFÖRLERE FARKINDALIK EĞİTİMİ

Çameli ilçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı taşımalı eğitim okulu araç şoförlerine farkındalığı artırma semineri verildi.

Milli Eğitim Müdürü Murat UZUN’un başkanlığında, Çameli İmamhatip Ortaokulu Müdürlüğü toplantı salonunda, Milli Eğitim Şube Müdürü Bilal CEYLAN, Çameli İlçesinde, Taşımalı Eğitim kapsamında Temel Eğitim, Özel Eğitim ve Ortaöğretim de öğrencileri taşıyan yetkili firmada çalışan araç şoförlerine, İlçe Emniyet Müdürlüğün Trafik Şubeden Enver Eryiğit ve İlçe Jandarma Trafik biriminden Kamil Kuyucu ile Halil İbrahim Polat katılımı ile Trafik Kanunları ile ilgili Sürücü Eğitimi verildi.

Program açılışında İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat UZUN yaptığı konuşmada, Bakanlığımızın talimatı ile siz kıymetli sürücülerimize bu eğitimi düzenledik. Siz şoförlerde eğitimin bir parçasısınız, çocukların zamanında okula yetiştirilmesi, araç içindeki hal ve hareketlerimiz, kurallara uymamız öğrenciler üzerinde olumlu veya olumsuz etkiler yapmaktadır. Bundan dolayı siz kıymetli şoförler arkadaşlar zamana uymak, kurallara uymak, araç içindeki davranışlarınıza dikkat etmelisiniz. Gelişi güzel müzik çalmayıp, sigara içmemeniz gibi konularda hassas olmalısınız dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER