© Haber20Denizli 2022

CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI KUTLANDI

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan 01-07 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen programa katıldı.

Çameli‘de 01-07 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla program düzenlendi. Çameli İlçe Müftülüğü tarafından Çameli Belediyesi Konferans Salonu'nda düzenlenen programa Çameli Kaymakamı Didem Dinç Özay, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Çameli Cumhuriyet Savcısı, Çameli İlçe Müftüsü Fatih Bütün, Çameli protokolü, Çameli Müftülüğüne bağlı personeller ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu akabinde okunan İstiklal Marşı ile başlayan program, Kuran-ı Kerim tilaveti ile devam etti. Ardından slayt sunuşu ve selamlama konuşmaları yapıldı. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hazırlanan sinevizyon gösterisinin ardından İlçe Müftüsü Fatih Bütün, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ve Çameli Kaymakamı Didem Dinç Özay konuşma yaptı. Konuşmaların ardından kendine has gülümsemesi, ezberden okuduğu beyitler, gençlerle yaptığı sohbetlerle gönüllere dokunan Av. Hayati İNANÇ' da, ''Doğup büyüdüğüm ilçemde konferans vermekten ötürü gurur duyuyorum.'' dedi.

Hayati İnanç tarafından "cami ve hayat" konulu konferans verdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER