© Haber20Denizli 2022

ÇARDAK 15 TEMMUZ'U MEYDANLARDA ANDI

4 yıl önce olduğu gibi bir araya gelen Çardaklılar, 15 Temmuz günü millete ihanete karşı birlik ruhu aşılayan ve manevi bir güç sağlayan selanın okunduğu saat 00.13’e kadar meydanları boş bırakmadı.

Çardak'ta 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün 4'üncü yıldönümünde anma programı düzenlendi. Program Çardak Kaymakamı Kerem Türker, Çardak Belediye Başkanı Hüsnü Yılmaz'ın Şehit Jandarma Er Özcan Ordu'nun kabrini ve ailesine ziyaret ile başladı.
 
İlçe protokolü şehit kabirlerinde dua okuyup, çiçek bıraktı. Ardından şehit ailelerine ziyarette bulunuldu.
 
15 Temmuz hain darbe girişiminin hüsrana uğratılmasının 4'üncü yıl programı  15 Temmuz 2016'da demokrasi nöbetlerinin düzenlendiği alanda devam etti. Koronavirüs salgını nedeniyle sınırlı katılımcının yer aldığı anma programına Mehter takımı gösterileri yer aldı.
 
Ardından 15 Temmuz şehitleri için Mevlid'i Şerif okundu.
 
Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Çardak Belediye Başkanı Hüsnü Yılmaz, '' 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün 4. yıl dönümünde, hain  darbe girişimi karşısında kahramanlık destanı yazan Çardaklı hemşehrilerimiz ile yine aynı ruh ve inançla Milli Birlik Programımızda bir araya geldik.'' dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER