© Haber20Denizli 2022

ÇARDAK’IMIZA DOĞALGAZ HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Denizli'ye yapmış olduğu ziyaretinde Çardak ilçesine doğalgaz müjdesini verdi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Denizli'ye yapmış olduğu ziyaretinde Çardak ilçesine doğalgaz müjdesini verdi. Konu ile ilgili Çardaklı vatandaşlara müjdeyi veren Çardak Belediye Başkanı Hüsnü Yılmaz, '' Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız sayın Fatih Dönmez başkanlığında gerçekleşen Denizli Enerji Koordinasyon Toplantısında; Çardak OSB, enerji ve sanayi projelerimizle alakalı olarak yatırım taleplerimizi paylaştık. Sayın Bakanımızın bizlere vermiş olduğu müjdeyle birlikte, Çardak’ımız ve Çardak OSB doğalgaza kavuşuyor, her geçen gün kapasitesini arttıran Çardak OSB'mizi çok daha güzel yarınlar bekliyor inşallah.
Desteklerini bizden esirgemeyen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Fatih Dönmez ’e, AK Parti Grup Başkanvekilimiz Av. Cahit ÖZKAN’a, İl Başkanımız Yucel Gungor’e, Denizli Milletvekillerimiz Şahin Tin, Nilgün Ök, Ahmet Yıldız ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a şükranlarımı sunuyorum. İstihdam ve katma değerle güzel ilçemizin ekonomisini güçlendiren yatırımcılarımıza ve kıymetli Çardaklı hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun.'' dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER